Schoonmaak en onderhoud infrarood cabine


De infrarood cabines van SuperSauna hoeft u niet speciaal te behandelen. U hoeft alleen de volgende drie stappen te doorlopen om de cabine schoon en proper te houden.

1. Voordat u de infrarood cabine voor de eerste keer gebruikt, moet u de binnenkant ervan schoonmaken met een vochtige doek. Als u de buitenkant schoonmaakt kunt u een zacht sopje zoals afwasmiddel gebruiken.

2. Om transpiratie op te vangen tijdens een ir-sessie, is het aanbevolen om een handdoek neer te leggen op de vloer en bank van de infrarood sauna. Om een schone en fijne atmosfeer in uw infrarood cabine te behouden, moet u de vochtige handdoeken niet laten liggen. Verwijder ze meteen na uw sessie. Eventueel kunt u ook gebruik maken van onze speciale infraroodcabine sauna kussens, de waterafstotende hoes zorgt ervoor dat de bank altijd schoon en netjes blijft en dat u lekker comfortabel zit. meer info zie hier...

3. Krassen en vlekken kunt u makkelijk verwijderen met behulp van een fijn schuurpapier. Letop! Altijd met de houtnerf mee schuren.

4. Canadees Red Cedar Cabines zijn van nature schimmel en bacterie dodend, voor andere houtsoorten hebben we een speciale infrarood cabine onderhouds- en schoonmaak product, klik hier voor meer informatie.

Lees meer artikelen over infrarood cabines...

door: Peter Bouwmans