SuperSauna fabriek

SuperSauna® is een betrouwbare partner met meer dan twintig jaar ervaring!

Met meer dan 20 jaar ervaring in luxe, wellness en infrarood is SuperSauna dé specialist in Nederland en daarbuiten. In deze 20 jaar hebben we maar liefst 30.000 tevreden klanten kunnen helpen bij het realiseren van hun eigen privé wellness oase.

Onze infrarood sauna's en -cabines worden deels in onze fabriek geproduceerd, waar gekwalificeerde experts de nadruk leggen op eenvoud, nauwkeurigheid en kwaliteit, niet alleen in het fabricageproces maar ook bij de montage.

De fabricage van onze binnenproducten is zo ontworpen dat de eindgebruiker, met één ander persoon om te helpen, te dragen en vast te houden, zijn cabine zelfstandig kan installeren en geen specialist of expertise nodig heeft. Wij krijgen vaak de vraag of dit gevolgen heeft voor de garantie. Het heeft geen invloed op de garantie. Voorgemonteerde elementen maken de montage heel eenvoudig. U monteert wand voor wand, niet plank voor plank. Spots, bedieningspaneel en het audiosysteem zijn al voorgemonteerd. De punten waar de banken worden geplaatst zijn al voorgeïnstalleerd. Geen meten en balanceren. Het wordt alleen gelegd, aangesloten en in elkaar geschroefd. U ontvangt duidelijke instructies, die u ook vooraf bij ons kunt opvragen. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen en een eigen ontwikkelingsteam en een Distributie Service Centrum in Nederland van 5000 m2 kunnen wij korte afstanden garanderen en hebben wij alles in eigen beheer.