Garantie en retour

Garantie

De garantie en garantie periode verschil per product en staat aangegeven op de factuur. Mocht er geen garantie termijn op de factuur vermeld staan, neem dan even contact op met onze klantenservice, zij zullen je het garantiebewijs dan nasturen per email of post.

Product buiten de garantie?

Ook buiten de garantie periode kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder om te kijken naar een passende en meest economische oplossing. Veel onderdelen zijn in ons service centre op voorraad, waardoor wij je ook na de garantie periode snel en kosteneffectief verder kunnen helpen

Retour

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Binnen 30 dagen na aankoop kun je je product aan ons retour sturen of terugbrengen naar één van onze winkels. Je kunt er voor kiezen te herroepen middels een schriftelijke uitdrukkelijke mededeling. Na deze herroeping heb je vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Er zijn enkele producten uitgezonderd van het herroepingsrecht:

  • Producten van hygiënische aard, zoals Infrarood Sauna, traditionele sauna’s, bedden of matrassen welke uit de originele verpakking zijn gehaald.
  • Producten welke besteld zijn in één van de fysieke winkels van SuperSauna / CareLife.
  • Producten welke op maat besteld worden (buitensauna's, barrelsauna's, Podsauna's en maatwerk sauna's)

Neem voor het terug sturen altijd eerste even contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder:

SuperSauna / CareLife B.V.
Vlierdenseweg 236
5756 PE Vlierden – NL
Tel. +31 (0)493-841853
[email protected]

Je ontvangt dan uiterlijk binnen 14 dagen na terugzending het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending retour op de rekening waarmee je het hebt betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.