HET ONDERHOUD VAN EEN INFRAROODCABINE.

Wij adviseren vóór het gebruik van de infraroodcabine een handdoek op de grond en een op de zitbank te leggen. De handdoek na gebruik direct verwijderen uit de infraroodcabine. Daarnaast is het raadzaam om de deur na gebruik open te laten staan, zodat de cabine goed kan luchten.

Er zijn geen speciale producten nodig voor het onderhoud van de cabine. Wel moet u de infraroodcabine regelmatig schoonmaken, dit kunt u doen met water vermengd met een beetje groene zeep. Schuur- en bleekmiddelen worden ten strengste afgeraden. Een paar keer per jaar kunt u de binnenkant (bank, bodem en ruggensteun) van de cabine opschuren met schuurpapier, zo ziet de ir-cabine er weer uit als nieuw! Het is raadzaam om na het schuren van de cabine deze met een vochtige doek te reinigen zodat het schaafsel uit de cabine wordt verwijderd. Neem een schuurpapier met een lichte korrel voor het schuren van de infraroodcabine.

Indien uw infraroodcabine niet gemaakt is van Canadees Red Cedar hout, adviseren wij de infraroodcabine regelmatig te ontsmetten van een speciale infraroodcabine cleaner. Voor meer informatie over dit product dat speciaal is gemaakt voor het ontsmetten van de infraroodcabines klik hier .

Zoals u gelezen heeft is de infraroodcabine zeer gemakkelijk in onderhoud, klik hieronder voor de voordelen. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een infraroodcabine .
Lees meer artikelen over infrarood cabines...
Klik hier voor meer informatie over gebruik infrarood sauna .