Al jaren maakt Infraplus™ Sauna in al haar infraroodcabines gebruik van de gepatenteerde infraheat™ stralers, deze staan bekend om hun goede dieptewerking speciaal tegen spier- en gewrichtspijnen. Infraheat™ maakt gebruik van het uniek gebalanceerde "dieptewerking concept", wat inhoudt dat er verschillende soorten stralers in één cabine geplaatst kunnen worden. Zo wordt het mogelijk voor iedereen de juiste balans tussen warmte en dieptewerking te creëren in uw infraroodcabine / infrarood sauna. Daarnaast krijgt u 10 jaar garantie op deze hoogwaardige ir-stralers.  


Al jaren maken wij gebruik van de stralers van het merk Infraheat™ in al onze infraroodcabines. Deze stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen.  De straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intense naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze dieptewerking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met meer dan 10 jaar bewezen prestaties een betrouwbare keuze.
 


Carbon stralers staan bekend om de lekkere milde warmte in de Infrarood Sauna. Wij gebruiken de Infraheat™ Carbon stralers in combinatie met de Infraheat™ Intense stralers, om zo een perfecte balans van warmte in de IR-cabine te creëren. De Infraheat™ Carbon stralers worden meestal als aanvulling in de zijwanden van de IR-cabine geplaatst. Hierdoor ervaart u een heerlijk infrarood warmte aan alle kanten van uw lichaam en krijgt u tijdens een relax houding toch een milde infrarood warmte op uw rug. Deze unieke combinatie van stralers zorgt voor een uitgekiende infrarood ervaring welke uniek is in Europa.    

Infraplus maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood warmte maar ook een gedeelte korte golf. In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klantspecifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.

ZEER INTERESSANT ARTIKEL OVER INFRAROOD STRALERS, KLIK HIER...

Klik hier voor meer informatie over Full spectrum stralers.
Klik hier voor meer informatie over Duo stralers.
Klik hier voor meer informatie over IR Korte golf / IR-A.


Klik hier voor meer informatie over full spectrum stralers.