FINSE SAUNA S-LINE 200 MAGNUM

  • Finse thuissauna
  • Aantal personen 3-4
  • Afmetingen 200x112,5x193,5 cm
  • Witte espen binnenkant
  • Moderne uitstraling
  • Verlichting LED
  • Gemaakt in Europa
  • Optioneel: Kachel, Emmer met kunststof inzet, Pollepel, Hygro / Thermometer, Zandloper, Saunaregels
Regular Price € 4.999,00 Special Price € 4.690,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

FINISH SAUNA 120 MAGNUM

AFMETINGEN

Breedte: 200,00 cm Diepte: 112,50 cm Hoogte: 193,50 cm

De afmetingen van de bank: 50 cm diep x 186,00 cm breed

De nieuwe Finse Sauna Magnum lijn bestaat volledig uit materialen van de hoogste kwaliteit en wordt geproduceerd in Europa. Wanneer u een S-Line Magnum sauna koopt, krijgt u een zeer mooie en degelijke Finse sauna waar u de komende 25-35 jaar plezier van zult hebben. Ga je de sauna in de badkamer, slaapkamer of zolder plaatsen? Deze cabine zal door zijn mooie uitstraling altijd een blikvanger zijn.

Er zijn geen speciale aansluitingen nodig om deze sauna te plaatsen, een vrije ruimte is voldoende, waarin de sauna ongeveer 5-10 centimeter van de muur naar rechts om ervoor te zorgen dat er voldoende lucht is voor ventilatie. Zowel de lamp als de saunakachel kunnen op een gewoon 230V stopcontact worden aangesloten (afhankelijk van welke kachel u plaatst in de sauna.

De buitenkant van de sauna (zowel zij- als achterwanden) is afgewerkt met 3mm HDF plaat met eikenfineer wat een zeer natuurlijke uitstraling geeft en daardoor perfect past in vrijwel elk interieur. Het front is gemaakt van massief eikenhout, wat het een zeer solide structuur en een hoge esthetische waarde maakt. Daarom is er geen onderhoud nodig voor deze buitensauna.

Binnenkant van de hoogste kwaliteit espen
Het interieur van de sauna is gemaakt van het beste kwaliteit Espen STP profiel, 15mm dik. Hierdoor hebben de wanden direct een goede isolatie en hebben ze een mooie, lichte uitstraling. Estlandse esp is geselecteerd op de beste kwaliteit, zodat je geen knopen krijgt in je saunahout. Het hout werkt ook niet en zal deze mooie uitstraling behouden. Het is aan te raden om een ​​matje of een dubbele handdoek op de vloer te leggen om zweetvlekken te voorkomen.

De stoelsteunen, zitting en rugleuning zijn gemaakt van Thermo Osiki. Thermo Aspen hout heeft een thermische behandeling ondergaan, wat de duurzaamheid verhoogt. Tijdens dit proces wordt het hout verwarmd tot ongeveer 235 ° C, waardoor suikers, koolhydraten en harsen uit het hout worden verwijderd, waardoor de schimmel voedingsstoffen mist, wat de levensduur van de planken verlengt. Dit maakt het ook langzamer om vochtvlekken te zien, hoewel het gebruik van een handdoek altijd wordt aanbevolen voor extra bescherming van het hout. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van SHP Profile 28mm x 90mm. Dit zorgt ervoor dat het een zeer sterke structuur is die je een veilig en comfortabel gevoel geeft tijdens de sessie.

Volledig geïsoleerde sauna

De Finse sauna Magnum 200 is volledig geïsoleerd tussen de dubbelzijdige wanden en in het dak, er is gebruik gemaakt van isolatiemateriaal 3cm dikte met één zijde aluminium folie voor de beste warmte weerkaatsing zodat de warmte volledig in de cabine blijft. Hierdoor heeft u een snellere opwarmtijd en zult u ook hogere temperaturen gemakkelijker bereiken in de cabine met de juiste saunakachel.

LED-kleurtherapie
In de rand van het saunadak is LED-kleurtherapie ingebouwd, zodat u tijdens uw saunasessie kunt genieten van verschillende kleuren en tevens kunt ontspannen. De gekleurde ledstrip is ingebouwd in een onzichtbaar profiel, wat de levensduur verlengt. Deze kleurrijke ledstrip is te bedienen met een afstandsbediening.

Enkele voordelen van LED-kleurtherapie:
- LED is duurzaam en extreem sterk, gaat gemiddeld 100.000 uur mee
- Mogelijkheid om kleurbestralingsprogramma's te gebruiken
- Bespaart 90% op de kosten in energie
- Geeft niet veel warmte af
- Geen UV- en IR-straling
- Het is schok- en trillingsbestendig
- Traploos instelbaar

Kleurtherapie gebruikt kleur om lichaam, ziel en geest te harmoniseren. De basis van kleurentherapie is het & ldquo; energiesysteem & rdquo; lichaam, dat al eeuwenlang wordt erkend in de oosterse geneeskunde en in veel religies. Dit systeem is gebaseerd op het bestaan ​​van vele energievelden in en rond het lichaam.De kleuren om ons heen beïnvloeden ons gedrag. Blauw heeft bijvoorbeeld een kalmerende werking en is bevorderlijk voor reflectie. Rood verlevendigt en geeft een warm gevoel.

Rood: Rood activeert het hart en de bloedsomloop. Rood licht heeft een negatief effect op huidziekten en reuma. Het heeft een positief effect op de hersenen, longen en spieren. De rode kleur helpt ook bij een gebrek aan energie.

Geel: Geel helpt bij maag- en darmaandoeningen. De klier zorgt voor een goede werking van de klieren en activeert het slijm van de huid. De gele kleur zorgt op basis van Het heeft een positief effect op stemming, gevoel van warmte en comfort.

Blauw: Blauw heeft een verkoelend en verfrissend effect. Het heeft een positief effect op slapeloosheid, stress en angst. Ervoor zorgen goede doorbloeding

Groen: Groen werkt rustgevend, geeft zelfvertrouwen en kracht. Groene kleur helpt bij zenuwaandoeningen, hoofdpijn, jicht en hoesten. Kleurentherapie is geen erkende medische procedure en het is onwaarschijnlijk dat een arts het voorschrijft.

Saunakachel
Kleine modellen van deze sauna kunnen zijn uitgerust met een saunakachel 3,6 kW vermogen, aan te sluiten op een gewoon stopcontact van 230 V. Je hebt dus geen zogenaamde kracht nodig, je hebt alleen een geaard stopcontact nodig. Opwarmtijd ongeveer 45 minuten, waarna u kunt genieten van uw saunasessie.

Voor de grotere modellen heeft u ook de mogelijkheid om een ​​4,5 kW heater & ndash; 6,0 kW of 9,0 kW. Voor deze saunakachels is daarom 400 Volt driefasige stroom nodig. Bij een Finse sauna wordt het saunavolume altijd berekend in m3. De bindende regel is dat je voor elke 1 m3 minimaal 1kW vermogen nodig hebt. Als je de sauna bijvoorbeeld in een niet verwarmde ruimte gaat plaatsen, is het altijd beter om een ​​grotere kachel te nemen om ervoor te zorgen dat deze de juiste temperatuur bereikt.