COMBINATIE SAUNA 185 VALERO DELUXE (INFRAROOD + TRADITIONEEL)

- Therapeutische infrarood sauna
- Speciaal voor verlichting spier- en gewrichtspijnen!
- Nu met 'detox' functie tot 70 graden
- Combi sauna Infrarood en Traditionele sauna
- White Ceder of Canadees Red Cedar (meerprijs) met fiberboard
- Aantal personen: 3-5 pers. infraroodcabine
- Mogelijkheid om in te liggen!
- Buitenafmeting: 180 b x 125 d x190 h cm
- Achterwand uit twee panelen
- Vermogen IR: 3000 Watt - 230 volt
- Vermogen Traditionele Sauna: 4500 Watt (2-Fasen of 380 volt)
- Stralers: 7 infraheat™ intense
- Stralers: 2 infraheat™ carbon
- Geleverd in helder glas
- Achterwand uit twee delen, voorwand wordt ongemonteerd geleverd zodat deze infrarood sauna infrarood makkelijk de trap op gaat
- Deur kan links- of rechtsdraaiend gemonteerd worden

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!
NU TIJDELIJKE WEEKACTIE € 399,- aan accessoires en LEVENSLANGE garantie op infraheat stralers nu helemaal gratis ! op=op

Availability: In voorraad

€ 4.699,00
Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

€ 4.699,00

Productbeschrijving

Details


COMBINATIE SAUNA 185 VALERO DELUXE

De Valero is een mooie design infrarood cabine met strakke lijnen en is ook geschikt als inbouw sauna. Deze moderne infrarood cabine of combi past zeer goed in een moderne bad- of slaapkamer. Gemaakt van een Canadees Red Cedar houten binnenkant en is hij daarnaast ook nog eens duurzaam en antibacterieel. De Valero is in 6 verschillende maten beschikbaar waarvan 5 als combi (Infrarood en Fins) te leveren.VOORDELEN VAN EEN COMBINATIE SAUNA

De traditionele Finse sauna wordt al honderden jaren gebruikt. Wat ooit ontstaan is als verwarming van ondergrondse hutten in Finland, is uitgegroeid tot een heerlijke manier van ontspanning. Tegenwoordig krijgt de infrarood sauna steeds meer bekendheid, vanwege de verlichtende werking tegen spier- en gewrichtspijnen. Door de verschillende werking van de traditionele sauna en de infrarood sauna, wordt de combinatie sauna steeds populairder. In de combinatie sauna heb je zowel een traditionele, Finse sauna als een infrarood sauna, wat de mogelijkheid biedt om de voordelen van beide sauna’s te ervaren: een heerlijk avondje ontspannen in de traditionele, Finse sauna en verlichting van spier- en gewrichtspijnen in de infrarood sauna.
Naast deze functionele eigenschappen, heeft de combinatie sauna voordelige praktische eigenschappen. Een infrarood sauna heeft een zeer korte opwarmtijd, terwijl een Finse sauna een langere opwarmtijd heeft. Wanneer het gebruik van de infrarood sauna wordt voorafgegaan aan het gebruik van de Finse sauna, kan de opwarmtijd van de Finse sauna met 50% verkort worden. Op deze manier wordt eerste de infrarood sauna gebruikt voor 30 minuten, opgevolgd door 15 minuten pauze. Vervolgens kunnen er twee Finse sauna sessies gedaan worden van ongeveer 15 minuten elk. Op deze manier ervaart u een positief effect op zowel lichaam als geest!VIDEO INFRAROODCABINE / INFRAROOD SAUNA:
Meer video's over Infrarood Sauna's.


De infraroodcabine is in ongeveer 60 minuten door u zelf te installeren door het makkelijke built-and-go™systeem. Compleet uitgevoerd met audiosysteem, boxen en leeslamp. Bovendien eenvoudig instelbaar door (vernieuwd) digitaal bedieningspaneel welke zowel van buiten als van binnen te bedienen is.

De infrarood sauna is gemaakt van fiberboard aan de buitenkant en Canadese Red Cedar aan de binnenkant, ideaal hout voor infrarood sauna's. In slechts enkele minuten opgewarmd door de speciale InfraHeat™ technologie.

De speciaal ontwikkelde Infraheat™ Intense zorgen voor een intense warmte met een goede diepte werking voor het verlichten bij spier en gewrichtsklachten. Al jaren ervaren mensen de weldaad van deze infrarood warmte. De infraheat straler is een lange golf straler met een uitloop naar de midden golf. Ervaar de heerlijke intense dieptewerking en voel u herboren na iedere sauna sessie!
- Duurzame Infraheat Stralers (10 jaar garantie)
- Zeer mooie afwerking (kom kijken en vergelijken!)
- Eerste kwaliteit in White Ceder of Red Cedar.
- Ergonomische ruggesteun (vaak niet aanwezig!)
- Nieuwste soort InfraHeat™ therapeutische stralers.
- Zowel lange, midden als korte golf mogelijk.
- U kunt de sauna binnen 60-90 minuten in elkaar zetten.
- Kom kijken in één van onze winkels, wij hebben de grootste keuze!

Compleet geleverd met met InfraHeat™ stralers, ingebouwd audiosysteem en Nederlandse handleiding.
GRATIS thuis bezorgd in geheel Nederland en België, opbouw en installatie voor kleine meerpijs.
- Makkelijk verplaatsbaar.
- Zeer aangename temperatuur van 43C tot 75C graden, veel aangenamer dan traditionele sauna's.
- Binnen enkele minuten warm door nieuwe InfraHeat™ technologie.
- Audio systeem met Bluetooth, FM-radio en MP3-speler. - Speakers (weggewerkt in plafond).
- Makkelijk instelbaar (digitaal) bedieningspaneel zowel binnen als buiten de sauna.
- Deur uitgevoerd met veiligheidsglas.
- Standaard inclusief leeslamp.
- Zeer mooie afwerking.
- Automatische luchtverversing.
- Regelbare ventilatie voor automatische luchtverversing.

Al jaren maken wij gebruik van de stralers van het merk Infraheat™. Deze stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. De straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intense naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze diepte werking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met jarenlange bewezen prestaties een betrouwbare keuze.

Carbon stralers staan bekend om de lekkere milde warmte in de Infrarood Sauna. Wij gebruiken de Infraheat™ Carbon stralers in combinatie met de Infraheat™ Intense stralers, om zo een perfect balans van warmte in de IR-cabine te creëren. De Infraheat™ Carbon stralers worden meestal als aanvulling in de zijwanden van de IR-cabine geplaatst. Hierdoor ervaart u een heerlijk infrarood warmte aan alle kanten van uw lichaam en krijgt u tijdens een relax houding toch een milde infrarood warmte op uw rug. Deze unieke combinatie van stralers zorgt voor een uitgekiende infrarood ervaring welke uniek is in Europa.

Infraplus maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood ir-warmte maar ook een gedeelte korte golf (IR-A). In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klant specifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00