LUXTUB BUITENDOUCHE RVS 606

  • Buitendouche warm en koud
  • Shower Stainless 316L (zeer hoge RSV kwaliteit)
  • Long Life RSV Coating voor buiten
  • Keramische meng kraan
  • Voet kraan
  • Afmeting:H.2289cm x D.60mm
  • Elegante licht donkere RSV kleur
€ 1.130,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

Buitendouche  LUXTUB 606 - moderne stijl  

Heerlijke genieten van een verfrissende buitendouche van LUXtub. Na een ontspannende sauna sessie is er niets verfrissender dan even onder een koude douche te staan. Met de luxe buitendouche van LUXtub in moderne stijl wordt dit een heerlijke verkwikkende ervaring. Of je nu verlangt naar warm of koud water, deze buitendouche biedt beide opties. Zelfs na het gebruik van een hottub is deze douche ideaal om jezelf op te frissen. Op een hete zomerdag kun je nu eenvoudig een snelle verfrissing ervaren in je eigen tuin.

 

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de buitendouche RSV. Dankzij de innovatieve Long Life coating geniet je van een buitendouche die nog beter bestand is tegen corrosie en krassen. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van een condensatietechniek, waarbij atomen of moleculen uit een gas of damp worden gecondenseerd. Het resultaat is een ultradunne laag van slechts één tot drie micrometer dik. Deze laag verhoogt niet alleen de duurzaamheid van de douche, maar geeft ook een prachtige donkere RSV-kleur (kwaliteit 316L).

 

VOETSPROEIER

Een extra handige functie van de buitendouche RSV is de voetsproeier. Na een sauna sessie kun je je voeten als eerste koud afspoelen, waardoor je een verkwikkend gevoel ervaart. Het gebruik van aparte handsproeiers wordt niet aangeraden, omdat deze veel minder duurzaam zijn.