INFRAROODCABINE - INFRAPLUS™ 2 EXPRESS

Schrijf de eerste review van dit product

- 2-persoons infrarood sauna
- In Canadees White Ceder en Red Cedar (meerprijs)
- Ideaal voor in te bouwen in een nis!
- Afmetingen 120B-105D-190H cm
- InfraHeat™ Intence stralers 5 stuks
- Dubbelwandig infraroodcabine
- Ergonomische ruggesteun
- Geleverd zonder actiepakket en radio cdspeler

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIE, TIJDELIJKE AANBIEDING!!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.399,00

Speciale prijs € 1.199,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Deze infraroodcabine is uitgevoerd met vijf gepatenteerde Infraheat™ stralers, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ hebben inmiddels jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 2-persoons infrarood sauna kan ook gebuikt worden om in te bouwen in een nis. In ongeveer 60 minuten is deze infraroodcabine door u zelf te installeren door het makkelijke built-and-go™systeem. Bovendien eenvoudig instelbaar door (vernieuwd) digitaal bedieningspaneel welke zowel van buiten als van binnen te bedienen is. De infrarood sauna is gemaakt van Canadees Red cedar hout of White ceder hout aan de binnen en buitenkant. In slechts enkele minuten opgewarmd door de speciale InfraHeat™ technologie. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.
De speciaal ontwikkelde Infraheat™ Intence zorgen voor een intense warmte met een goede diepte werking voor het verlichten bij spier en gewrichtsklachten. Al jaren ervaren mensen de weldaad van deze infrarood warmte. De infraheat straler is een lange golf straler met een uitloop naar de midden golf. Ervaar de heerlijke intense dieptewerking en voel u herboren na iedere sauna sessie! - Duurzame Infraheat Stralers (5 jaar garantie) - Zeer mooie afwerking (kom kijken en vergelijken!) - Eerste kwaliteit in White Ceder of Red Cedar. - Ergonomische ruggesteun (vaak niet aanwezig!) - Nieuwste soort InfraHeat™ stralers. - Zowel lange als korte golf mogelijk. - U kunt de sauna binnen 60 minuten in elkaar zetten. - Kom kijken, wij hebben de grootste keuze!
Compleet geleverd met met InfraHeat™ stralers en Nederlandse handleiding. De IR-Cabine wordt GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België, opbouw in installatie voor kleine meerpijs. - Speciaal ontwikkeld voor spier- en bewrichtspijnen. - Makkelijk verplaatsbaar. - Zeer aangename temperatuur van 43C tot 65C graden, veel aangenamer dan traditionele sauna's. - Binnen enkele minuten warm door nieuwe InfraHeat™ technologie. - Makkelijk instelbaar (digitaal) bedieningspaneel zowel binnen als buiten de sauna. - Deur uitgevoerd met veiligheidsglas. - Standaard inclusief leeslamp. - CE-markering en geproduceerd volgens ISO 9002. - Zeer mooie afwerking. - Automatische luchtverversing. - Regelbare ventilatie voor automatische luchtverversing. VIDEO INFRAROOD CABINE
INFRAROODCABINE / INFRAROOD SAUNA KOPEN EN PRIJSINFORMATIE Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Al jaren maken wij gebruik van de IR-stralers van het merk Infraheat™. Deze stralers zijn special ontwikkeld voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. De straler is een lange golf straler met uitloop naar de midden golf en gemaakt van een speciaal keramische magnesiumoxide materiaal. Doordat de Infraheat™ Intence naast de lange ook midden golf infrarood genereert heeft deze straling een goede diepte werking op het lichaam. Deze diepte werking is van belang voor het verlichten van spier en gewrichtspijnen. Infraheat™ met jarenlange bewezen prestaties een betrouwbare keuze.

Infraplus maakt het mogelijk om uw cabine uit te rusten met infraheat full spectrum stralers (optioneel). Zo heeft u niet alleen midden en lange golf infrarood ir-warmte maar ook een gedeelte korte golf (IR-A). In overleg met de klant zorgen wij voor de perfecte balans in uw ir-sauna. De full spectrum stralers kunnen op klant specifieke wensen worden geplaatst zodat er voor iedereen een passende configuratie mogelijk is.

LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd in Nederland en België (andere landen in overleg). Daarnaast kunnen wij de installatie van de sauna of ir-cabine ook voor u regelen, vraag naar de mogelijkheden.
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij SuperSauna.nl geen aanbetaling te doen, u betaalt de infrarood sauna pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele ir-sauna leverancier met jaren lange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor meer algemene info over Infrarood Sauna's. Klik hier om onze in brochure met modellen en prijzen te downloaden. Klik hier om onze in algemene brochure te downloaden. Klik hier voor meer info over IR-stralers. Klik hier voor meer info over aroma therapie in de IR-Cabine. Klik hier voor meer info over de kleurentherapie. Klik hier voor meer info over hout soorten welke gebruikt kunnen worden in een infrarood sauna. Meer video's over Infrarood Sauna's. Meer foto's over Infrarood Sauna's. Klik hier om meer informatie aan te vragen of contact op te nemen met onze klantenservice.

SUPERSAUNA.NL - DE GROOTSTE KEUZE DE BESTE STRALERS!

Klik hier uitgebreide informatie over infrarood cabines.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

INSTALLATIE INFRAROOD SAUNA (KLANT MEEHELPEN)

INSTALLATIE INFRAROOD SAUNA (KLANT MEEHELPEN)

Normale prijs: € 169,00

Speciale prijs € 149,00

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

FULL SPECTRUM STRALER PROMO

Normale prijs: € 149,00

Speciale prijs € 89,00

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

INFRAROOD SAUNA KUSSEN VOOR IR CABINE

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 119,00