FINSE SAUNA - INFRAPLUS™ GEROMIN 150

- Paneel sauna met isolatie
- Afmetingen buiten: 150 B *107 D * 196 cm H.
- 3-personen
- Aantal banken: 1 sauna
- Kachel 3.6 KW 230 volt
- 8 mm glazen deur (veiligheidsglas)
- Canadees Red Cedar hout (antibacterieel)
- Wordt geleverd met bodemrooster ipv vaste bodem
- Tijdelijke maand aanbieding!

SUPER COMPLEET GELEVERD!!!

TIJDELIJK ZEER COMPLEET GELEVERD, MET SAUNA KACHEL + STENEN, DESIGN LED VERLICHTING EN AUDIO SYSTEEM MET BLUETOOTH EN SAUNA ACCESSOIRE SET.

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 5.595,00

Speciale prijs € 3.990,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 5.595,00

Speciale prijs € 3.990,00

Productbeschrijving

DetailsMet een Geromin Design Sauna kan u die droom van uw eigen wellness realiteit maken. Zelfs als u weinig ruimte heeft, kunt u nog steeds genieten van een ontspannende en heilzame sauna, comfortabel in de eigen woning.

Het is meer dan enkel een mogelijkheid om te genieten van verschillende sessies. Zo wordt uw sauna ook een plaats om te relaxen met vrienden en familie. Heerlijk om eens te kunnen ontsnappen aan de stress en zorgen van deze wereld.

De sauna laten deel uitmaken van uw nieuwe woonst of renovatieproject is eenvoudig. Geromin Design Sauna’s biedt verschillende geprefabriceerde sauna’s die passen in de ruimte die u wenst. Geromin Design Sauna’s past binnen compacte badkamers tot grote open plaatsen in uw slaapkamer, alsook in exclusieve ruimtes binnen hotel suites.

Geromin Design Saunas geven ook een boost aan uw gezondheid. Geniet van de rijke voordelen die een traditionele sauna biedt aan uw leven. Neem de eerste stap naar een gezonder leven!

Garantie: 5 jaar gelimiteerde garantie