SAUNA GEROMIN 210 RED CEDAR

- Systeem sauna
- Afmetingen buiten: 210 B *183 D *210 cm H.
- Tot 5-6 personen
- Aantal banken: 3 sauna banken
- Hoogste bank 60 cm diepte
- Laagste bank 55 cm diepte

- 8 mm glazen deur + 10 mm veiligheidsglas
- Canadees Red Cedar hout (antibacterieel)
- Wordt geleverd met bodemrooster ipv vaste bodem
- Tijdelijke maand aanbieding!


SUPER COMPLEET GELEVERD!!!

TIJDELIJK ZEER COMPLEET GELEVERD, MET SAUNA KACHEL + STENEN, DESIGN LED VERLICHTING EN AUDIO SYSTEEM MET BLUETOOTH EN SAUNA ACCESSOIRE SET.

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 8.595,00

Speciale prijs € 7.990,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 8.595,00

Speciale prijs € 7.990,00

Productbeschrijving

Details


Met een Geromin Design Sauna kan u die droom van uw eigen wellness realiteit maken. Deze moderne Finse sauna is standaard uitgevoerd met een sterrenhemel. Door de strakke vormgeving kan de Geromin heel gemakkelijk ingebouwd worden en volledig worden geïntegreerd met de rest van uw interieur. Maar ook in de vrijstaande uitvoering is deze perfect afgewerkte sauna, met z’n open karakter, het red cedar hout, de verlichting en het vele glas, een bijzonder elegant vormgegeven model. Dat mag gezien worden! De ingebouwde sterrenhemel, de heerlijke aroma’s, de kleurentherapie en de aangename temperaturen, creëren voor u het ultieme moment van rust en ontspanning. Dit kan lekker thuis op elk gewenst moment van de dag. De Geromin sauna is onderhoudsvrij, vanwege de met Canadees red cedar hout uitgevoerde binnenzijde. Deze duurzaam geselecteerde houtsoort zorgt tevens voor de zo kenmerkende typische saunageur.

FEATURES AND SPECIFICATIONS:
- 4-6 personen
- 100% Natuurlijk Canadees Red Cedar hout
- Dubbel plafond met sterrenhemel kleurentherapie verlichting en luxueuze lichtaccenten
- Leeslamp
- Touch Screen bedieningspaneel met ingebouwde FM Radio en Bluetooth verbinding
- Ingebouwde luidsprekers
- 2 glazen wanden met glazen deur uit veiligheidsglas
- Zandloper, thermometer, emmer en scheplepel
- RVS scharnier en handvat

Garantie:
5 jaar gelimiteerde garantieHEERLIJK DE WELLNESS BIJ U THUIS!Wat is er nu fijner, dan heerlijk thuis genieten in uw eigen sauna, lekker vrij, op elk gewenst moment, zo vaak als u wilt. U kiest de instellingen die het beste bij u passen, precies op maat. SuperSauna zorgt ervoor dat u dat ook heel betaalbaar kunt doen, en dat u dat op de meest praktische manier kunt invullen. Geniet ook van het licht, de aromatische geuren en een eventueel rustgevend achtergrondmuziekje. Na een saunasessie voelt u zich schoon, soepel, ontspannen. Kortom, als herboren. Na een ontspannende saunasessie hoeft u alleen de ruimte, waarin de sauna staat opgesteld, te ventileren. Zet daarna eventueel een raam open: dat is voldoende. Het red cedar hout kan namelijk uitstekend tegen vocht. Verder hebt u er geen omkijken naar.

CANADEES RED CEDAR HOUTDe binnenkant van deze sauna is dus gemaakt van Canadees Red Cedar hout. We passen meestal het red cedar toe uit de provincie British Columbia, een provincie zo groot als Europa. Red cedar is weliswaar zacht, maar erg duurzaam. Deze houtsoort bevat een olie die schimmel- en bacteriedodend is; u ziet dus geen zwarte randjes verschijnen. Red cedar is de beste keuze voor een optimale hygiëne. De open houtstructuur van deze red cedar bevordert verder ’n goede warmteverdeling en zorgt ook voor een prettige akoestiek als u muziek beluisterd. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat deze sauna nagenoeg onderhoudsvrij is en juist ook heel erg geschikt is om ‘m plaatsen in ruimtes die wat vochtiger zijn, zoals in een badkamer of tuinhuis. Dat kan allemaal probleemloos en heeft geen nadelige invloed op de levensduur.

PROFESSIONELE KLEUREN THERAPIE

Deze sauna is standaard uitgevoerd met een zeer sfeervol en uitgekiend lichtplan. U kunt gemakkelijk elke kleur instellen, gedempt of wat feller: wat u wilt. Rustgevend groen, verkoelend blauw, energiek rood of behaaglijk geel: alle opties zijn mogelijk. We hebben een sterrenhemel voorgemonteerd in het plafond van de sauna. Achter de ruggensteun en onder de bank hebben we sfeerverlichting aangebracht. Ook in dit opzicht kunt u dus extra genieten tijdens iedere saunasessie, ontspannend en relaxed.