Infraroodcabine certificaten van SuperSauna

SuperSauna hecht waarde aan eerlijke handel, het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom zijn alle infrarood sauna’s Chain-ofCustody (COC) gecertificeerd. COC is het keurmerk waarmee ons product gevolgd wordt door alle stadia van verwerking en distributie; dit geeft u, als eindgebruiker, de zekerheid dat de grondstoffen die zijn gebruikt voor onze infrarood sauna’s afkomstig zijn uit goed beheerde bossen. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat onze infrarood sauna’s 100% groen zijn!

Forest Stewardship Council (FSC)
Producenten wordt de zekerheid gegeven door middel van het FSC-keurmerk dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn.

Technischer Überwachungsverein (TÜV)
Met het TÜV-keurmerk wordt aangetoond dat het product uitvoerig gecontroleerd is op veiligheid, prestatie en kwaliteit. De consument wordt daardoor verzekert van een hoog gekwalificeerd product, wat volledig toegelaten is tot de Europese markt inclusief alle certificaten.


Restriction of Hazardous Substances (RoHS)
ROHS staat voor de beperking van gevaarlijke stoffen, de bedoeling van de richtlijn is het gebruik van zes stoffen (lood, kwik, cadmium, chroom VI, PBB en PBDE)in elektrische en elektronische apparatuur te verminderen. Door middel van deze keurmerken laat SuperSauna zien dat het waarde hecht aan het milieu en de natuur. Vanaf de productie tot aan dat u geniet van onze heerlijke infrarood sauna staat SuperSauna voor een gezonde en leefbare omgeving! voor meer informatie betreffende onze certificaten kijk op www.supersauna.nl of www.supersauna.be